НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ- ТЕХНИЧАРЕ ПРИМАРНОГ, СЕКУНДАРНОГ И ТЕРЦИЈАЛНОГ ЗДРАВСТВА „МИЛОСРДНА СЕСТРА-ДАРЈА АЛЕКСАНДРОВНА КОРОБКИНА “
НАГРАДА ЗА НАЈБОЉЕ МЕДИЦИНСКЕ СЕСТРЕ- ТЕХНИЧАРЕ ПРИМАРНОГ, СЕКУНДАРНОГ И ТЕРЦИЈАЛНОГ ЗДРАВСТВА „МИЛОСРДНА СЕСТРА-ДАРЈА АЛЕКСАНДРОВНА КОРОБКИНА “
 
 
Београд, 02.10.2023. 
У организацији Фондације „ Заједно за осмех „ која је прошле године установила награду „Милосрдна сестра- Дарја Александровна Коробкина „ у знак сећања на руску болничарку која је погинула превијајући српске рањенике на планини Гучево за време првог светског рата, и ове године је у Руском дому у Београду уприличена свечана додела за најбоље медицинске сестре-техничаре из примарног , секундарног и терцијалног здравства.
Додела награда је организована уз подршку Руске хуманитарне мисије са српским одељењем Међународног јавног фонда јединства православних народа, Руским домом у Београду и општине Чајетина која је награђенима донирала ваучере за 10 дана плаћеног одмора на Златибору. 
На позив организатора, свечаности је присуствовала министарка здравља Даница Грујичић. Она је истакла да се нада да ће у будућности рад медицнских сестара и техничара бити боље препознат и награђиван, и да ће се знање искусних сестара, нарочито у примарном здравству, искористити за даљу едукацију сестара. 
На предлог Удружења здравствених радника и сарадника нишавског округа „Едука „ и Савеза здравствених радника Србије, ове године је награду за најбољу медицнску сестру - техничара из примарног здравства добила Живослава Тасић из Службе за кућно лечење и здравствену негу са палијативним збрињавањем Дома здравља Ниш. 
Живослава Тасић у Дому здравља Ниш ради преко тридесет година. Већи део своје карије провела је у Служби за кућно лечење и медицинску негу у којој се професионално развијала и по којој је постала препознатљива. Као веома одговорна и морална личност, изградила је своје „ добро име „ у струци, међу колегама, пацијентима и члановима њихових породица пре свега захваљујући својој професионалности и пожртвованости.Живослава се несебично даје у послу који воли и поштује и истиче да има огромни љубав према послу и пацијентима.